top of page

Kes on Rosella kunstnikud?

Updated: Jan 16, 2019

Rosella Kunst ühendab kliendid kunstnikega. Meiega saavad liituda kõik kunstnikud, kes soovivad pakkuda joonistamise ja maalimise teenust. Rosella Kunstiga on esimese pooleteise tegutsemiskuu jooksul liitunud üheksa kunstnikku. Kes nad on ja kust nad tulevad? Milliste kunstitehnikate esindajad nad on? Sellest räägib järgnev postitus.


Bibiana Aarma

Bibiana on ettevõtlik 21. Kooli noor, kes on ka Rosella Kunsti üks asutajatest. Oma kunstihariduse on ta saanud Tallinna Kunstikoolist. Tema lemmiktehnikaks on kujunenud digijoonistus. „Minu stiil on väga naiselik ja armastan suurt koloriidi" - nii iseloomustab Bibiana oma loomingut. Samuti harrastab ta pliiatsijoonistust, akvarell- ja akrüülmaalimist. Tema puhul võib oodata väga detailiderohkeid töid. Bibiana on disaininud nii visiitkaarte kui ka maalinud kolme meetri kõrguseid maale. Digijoonistuste hinnad on 30-60€, maalide hinnad algavad 50€-st ja pliiatsijoonistused 25€-st.



Rainer Kravets

Rainer on Tallinna Reaalkooli õpilane, kes on samuti Rosella Kunsti asutaja. Tema algatusel sündis õpilasfirma Rosella Kunst. Kunsti õppis ta Kiili Kunstide Koolis. Raineri lemmiktehnikaks on õlimaalimine. Kõige enam kujutab ta erinevaid maastikke, mis on näiteks reisimise ajal pildistatud. Lisaks kujutab ta maju ja koduloomi. Kõige tähtsamaks peab Rainer kujutatava võimalikult täpset jäljendamist, kuid samas kunstipärasuse lisamist. „Maalin, sest see kingib hindamatuid emotsioon nii kunstnikule kui ka tellijale. Iga töö on unikaalne ja oma looga." Õlimaalide hinnad algavad 47€-st ja joonistused 24€-st.



Carola Kanarbik

Carola on Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi abiturient, kes lõi kaasa kunstnikuna Rosella Kunsti õpilasfirma ajal. Ta on tuntud oma ülirealistlike portreejoonistuste poolest. See on ta lemmik kunstižanr, sest portreede puhul meeldib talle leida see miski, mis iseloomustab inimest kõige rohkem ning anda see oma kunstis edasi. Lisaks meeldib talle ühendada erinevaid kunstimeediume, näiteks fotod ja joonistused, maalid ja kollaažid. „Tänu kunstile olen õppinud hindama inimeste individuaalsust ja väikseid detaile enda ümber." Carola joonistuste hinnad on 21-41€ ja maalide hinnad 29-77€.



Laura Ots

Laura on Kiili Gümnaasiumi õpilane. Kunsti õppis ta Kiili Kunstide Koolis. Laura lemmiktehnikas pastellides tehtud teosed panevad iga vaataja imestama oma täpsuse ja detailsusega. Nagu on ka näha, siis ta naudib originaalpildi võimalikult täpset jäljendamist. „Tunnen, et kunst annab omamoodi vabaduse viibida hetkeks teises maailmas. Soovin seda emotsiooni ka edasi anda." Laura pastelltööde hinnad algavad 35€-st.



Stina-Maria Lusti

Stina-Maria on juura tudeng Tartus. Kunsti õppis ta Tallinna Kunstikoolis, kus kõige enam paelus teda maalimine. Kõige rohkem meeldib talle maalida akrüülvärvidega loodusmaastikke. Tema loodud vaated Hispaaniast ja Saaremaast on nii reaalsed, et viivadki vaatajad hetkeks sinna. „Mulle väga meeldib Pablo Picasso tsitaat: „The purpose of art is washing the dust off daily life of our souls." Maalides tunnen minagi, nagu oleksin astunud oma enda väiksesse maailma, eemale hallist argipäevast ja oma igapäeva muredest."" Stina-Maria akrüülmaalide hinnad algavad 47€-st.



MAU

MAU ehk Johanna Mauer on oma kunstiteadmiste vundamendi saanud Tallinna Kunstikoolist. Viimasel ajal on ta ühe enam hakanud katsetama digitaalset joonistust, mille puhul köidab teda tehnikate ja stiilide vabadus. „Ilusad värvid, kontrastsus ja pilkupüüdvad jooned toidavad mu hinge." MAU digijoonistuste hinnad on 41-53€.




Greete Rätsep

Greete on saanud tugeva aluse Viljandi Kunstikoolist, kus on õppinud tundma oma stiili. Ta teeb nii akrüül- kui ka õlimaale, enamasti on kujutatavaks objektiks inimesed. Samuti teeb Greete joonistusi. „Mulle väga meelib üks Picasso tsitaat: „Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up”". Sest kasvades kaotame usu maagiasse ja sealjuures vahel ka armastuse kunsti vastu.” Tema joonistuse hinnad algavad 29€-st ja maalide hinnad 59€-st.



Elisabeth Undrits

Elisabeth on Tallinna Reaalkooli õpilane, kes omandab kunstiharidust Tallinna Kunstikoolis. Ta teeb guašš-, akrüül-, ja õlimaale, mida võib teha realistlikult, kuid naudib ka igasuguste fantaasiategelaste kujutamist. Enamasti maalib Elisabeth portreesid, aga on avatud ka maastike, figuuride ja loomade kujutamisele. Elisabeth teeb ka digijoonistusi. „Kunst on selleks, et jutustada lugusid. Iga töö peidab omas saladusi, mida mõistab vahel vaid kunstnik ise." Digijoonistuste hinnad on 35-59€, maalide hinnad algavad 35€-st.




Maiki Joakit

Maiki on Võrust ja tema jaoks on maalimine olnud suurimaks kireks lapsepõlvest saati. Tema lemmiktehnikaks on maalimine akrüülvärvidega lõuendile ja seinale. Maiki on Rosella kunstnikest hetkel ainus, kes pakub seinamaalide tegemise teenust. Tema erinevates stiilides seinamaalid sobivad nii lastetuppa kui ka kööki. „Kunst ei ole pilt, kunst on emotsioon! Maailma parim tunne on siis kui laps näeb oma toa seinal lemmikmaali, just selliseid töid teen õhinaga." Maiki akrüülmaalide hinnad algavad 83€-st ja seinamaalide hinnad 295€-st.




Kui mõni Rosella kunstnikest hakkas rohkem huvitama, siis saad tema kohta rohkem uurida siit.


226 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page